Εορτασμός 25ης Μαρτίου 2022

Εορτασμός 25ης Μαρτίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Δρέπανο, 22/03/2022

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

  • Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 και ώρα 8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο ανά τμήμα η Σχολική Γιορτή για τον εορτασμό της «25ης Μαρτίου».

Ακόμη θέλουμε να σας ενημερώσουμε (ειδικά για τους μεταφερόμενους με το ΚΤΕΛ μαθητές) ότι:

  • Πέμπτη, 24-03-2022, οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο Σχολείο στις 8.05 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 10.30 π.μ., όπως και όλοι οι υπόλοιποι μαθητές. Οι μαθητές θα έρθουν με μάσκες αλλά χωρίς τσάντες.
  • Παρασκευή, 25η Μαρτίου 2022, τους μαθητές θα φέρουν τα λεωφορεία κατευθείαν έξω από την εκκλησία του Δρεπάνου στις 9.20 π.μ. (όπου θα γίνει η συγκέντρωση όλων των μαθητών στο προαύλιο της εκκλησίας) και θα  τους πάρουν από την πλατεία του Δρεπάνου στις 11.00 π.μ.

Οι μαθητές θα έρθουν με μάσκες, αλλά θα παρελάσουν χωρίς αυτές.

Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Στα συνημμένα αρχεία υπάρχουν τα δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 25ης Μαρτίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Δρέπανο, 23/03/2022

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

 Σας ενημερώνουμε ότι φέτος λόγω του εορτασμού της πόλης του Ναυπλίου ένα μεικτό τμήμα περίπου σαράντα μαθητών/τριών (από όλες τις τάξεις) θα παρελάσει και στη μαθητική παρέλαση της «25ης Μαρτίου» στο Ναύπλιο.

 

  • Την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ. Τουριστικό Λεωφορείο (ZafirisTours) θα αναχωρήσει από το πάρκινγκ κοντά στην πλατεία Δρεπάνου με τους μαθητές/τριες που θα παρελάσουν στο Ναύπλιο. Το λεωφορείο είναι ναυλωμένο από τον Δήμο Ναυπλιέων και θα μεταφέρει δωρεάν τους μαθητές/τριες.
  • Στις 11.30 π.μ. θα συγκεντρωθούν οι μαθητές/τριες από όλα τα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων (στη διασταύρωση οδών 25ης Μαρτίου και Κύπρου) για να παραταχθούν με τις υποδείξεις των υπευθύνων διοργανωτών.
  • Στις 12.00 ξεκινά η μαθητική παρέλαση
  • Με το πέρας της παρέλασης οι μαθητές θα επιβιβαστούν στο ίδιο τουριστικό λεωφορείο στο σημείο υπόδειξης του οδηγού.
  • Το λεωφορείο θα μεταφέρει τους μαθητές στους οικισμούς τους ως εξής:

Λευκάκια-Αγ. Παρασκευή-Ασίνη-Τολό-Δρέπανο-Βιβάρι-Κάντια-Ίρια

Συνοδός λεωφορείου θα είναι η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

  • Οι μαθητές θα φορούν μάσκες και μέσα και έξω από το λεωφορείο μάσκες, αλλά θα παρελάσουν χωρίς αυτές.

 

Όσοι μαθητές δεν θα παρελάσουν στο Ναύπλιο, θα αναχωρήσουν για τους οικισμούς τους (μετά το πέρας της Παρέλασης Δρεπάνου) στις 11.00 π.μ. από την Πλατεία Δρεπάνου με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ του Δρομολογίου τους.

Δείτε τα συνημμένα Αρχεία:

Πρόσθετες πληροφορίες