ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 2023-2024

Παρακαλούμε δείτε στα συνημμένα αρχεία τις οδηγίες στην εγκύκλιο, το ΦΕΚ λειτουργίας και Υπόδειγμα αίτησης-δήλωσης για όποιον ίσως ενδιαφέρεται:

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολικό έτος 2023-2024 θα λειτουργήσουν, με τον τρόπο που καθορίζεται στις συνημμένες οδηγίες, τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας κατά τις απογευματινές ώρες σε Κέντρα (Σ.Κ.Α.Ε.) που θα οριστούν από την Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Πελοποννήσου, για τα μαθήματα:

Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας αναφέρεται αναλυτικά ανά τάξη και μάθημα στο συννημένο αρχείο (ΦΕΚ 5999/τ. Β΄/16-10-2023).

Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/ τριών στα τμήματα μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας, μετά από σχετική ενημέρωση και αίτηση των γονέων και κηδεμόνων, αποτελεί η επίδοση του/της μαθητή/τριας στο αντίστοιχο μάθημα.

Παρακαλούμε οι γονείς/κηδεμόνες  που επιθυμούν να παρακολουθήσει το παιδί τους κάποιο τμήμα ενισχυτικής διδασκαλίας, να συμπληρώσουν τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση και να την προσκομίσουν ή αποστείλουν ηλεκτρονικά στην Δ/ντρια μέχρι και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 στις 13.00 μ.μ.

 

Πρόσθετες πληροφορίες