Τοποθέτηση Ψυχολόγου στο Γυμνάσιο Δρεπάνου για το σχολικό έτος 2023-2024

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι από τον Νοέμβριο 2023 στα περισσότερα σχολεία της χώρας μας τοποθετήθηκαν Κοινωνικοί Λειτουργοί και Ψυχολόγοι με κύριο έργο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενημέρωση και συμβουλευτική καθοδήγηση γονέων/κηδεμόνων, μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών και στο πλαίσιο της πιθανής ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ εκπαιδευτικών-μαθητών/τριών, γονέων-μαθητών/τριών αλλά και των ίδιων των μαθητών/τριών με τον θεσμό του σχολείου γενικότερα.

Στο σχολείο μας  τοποθετήθηκε η Ψυχολόγος  κα Ασημακοπούλου Μαρία-Αργυρή και θα είναι στη διάθεσή σας αλλά και στη διάθεση των ίδιων των παιδιών μεμονωμένα ύστερα από τη δική σας συναίνεση για την αντιμετώπιση και την υποστήριξη πιθανών προβλημάτων που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από οποιονδήποτε παράγοντα.

Στο σχολείο μας θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη και θα είναι διαθέσιμη από 9.00 π.μ. – 13.30 μ.μ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί της, μπορείτε να στείλετε e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή να πάρετε τηλέφωνο στο σχολείο μας (2752092256) για να κλείσετε ραντεβού μαζί της.  

Συνημμένα υπάρχει η Υπεύθυνη Δήλωση γονικής συναίνεσης.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΥΔ κηδεμόνα.pdf)ΥΔ κηδεμόνα.pdf86 Kb

Πρόσθετες πληροφορίες